Сайт на Ася Пенчева

Още един поглед

Доказателството ми

Това са записите, които съдия Ралица Русева не пожела да приеме като доказателство за невинността ми. Ще пусна и двата варианта – пълен и съкратен. Съкратеният бе направен с помощта на тонрежисьора от БНТ 2 Елена Джелепова след работно време. Монтажът се наложи, за да се спести време и нерви на слушателите.

001_A_011_Pencheva_2011_07_08_EDIT

Ето и части от тъжбата срещу мен:
„Моите думи са умишлено преиначени… По време на разговора ми изрично помолих г-жа Пенчева да ми предостави да прегледам статията с цел отстраняване на неточности. Това не се случи. Нещо повече статията излезе на 12.07.2011, като съдържаше невярна информация, чийто източник съм аз.
На първо място съм била казала, че „съучастник в жестокостта била и жената от помощния персонал“. Никога не съм заявявала подобно нещо.
На второ място в статията ми се приписва изявлението, че всички от персонала на дома ежедневно тормозят и насилват децата. Такова нещо не съм казвала.
На трето място, според статията съм била заявила, че съм имала съмнения за сериозни злоупотреби в дома с даренията на спонсорите. Това също не отговаря на истината.
На четвърто място в статията от 12.07.2011 на в.“Утро“ се твърди, че детето на име Сашко имал кръвоизливи по главата и за спирането им били използвани поне три кърпички. Това не отговаря на истината.“

Posted in Ново 12 years, 1 month ago at 16:34.

5 comments

5 Replies

 1. Атанас Атанасов юни 22nd 2012

  Пълна и безусловна подкрепа,Ася.Съдийката е за затвор.

 2. Мила юни 23rd 2012

  „Нещо повече статията излезе на 12.07.2011, като съдържаше невярна информация, чийто източник съм аз.“ – Пенчева, според горецитираното ищцата декларира в прав текст, че Ви е подала невярна информация. Значи, първо, се разпознава като източник на информацията, публикувана от Вас в „Утро“, и, второ, можете да помислите дали „Утро“ да не й заведе дело за уронване престижа на вестника чрез подаване на невярна информация за публикуване.

 3. Asia da be pusnala celia zapis a ne 15 min….. mnogo podlo ot tvoia strana

 4. Dobi, просто платформата не прие пълния запис, тъй като файлът е прекалено тежък. Има го обаче на страницата на вестник „Утро“ тук
  http://soundcloud.com/utroruse/tdw66p5oqhr9

 5. евгени юни 25th 2012

  Напълно те подкрепям. Това, което се случва с теб е повод да се каже всичко на висок глас. Според мен е добре всички медии да преразкажат историята още веднъж и да застанат зад теб. Истината е на твоя страна. Не се притеснявай. Ти ще бъдеш крайния победител.


Вашия коментар