Сайт на Ася Пенчева

Още един поглед

Д-р Боянов сбъдна мечтите ни!

             Отлично информиран източник донесе, че днес, 2 февруари, изтъкнатият русенски хирург д-р Боянов е разрешил един от проблемите на зам.-кмета Александър Неделчев като му е отстранил нещо от някъде, предполагам отзад. Благодарим, д-р Боянов!              

            Вие като никой друг успяхте да надникнете там, където няма слънце, в мястото, на което хиляди са се заканвали, но не всички са реализирали намеренията си.

              Не е достатъчно само да си се срещал с един човек по коридорите на властта – по-ценно е да проникнеш в дълбините му, за да разбереш докрай какво вълнува сърцето и ума му.

             В стремежа си да вържат бюджета на общината, нейните ръководители са готови дори да си скъсат г..  /галошите/ Достойните го доказаха баш на 2 февруари.

           Преди близо половин година зам.-кметът Неделчев се усети за пореден път прободен в г… /гърба/ от моя статия. Тогава той достойно заяви, че „ще дам месечната си заплата на журналистката Ася Пенчева.”

             Мнозина псевдоексперти изказаха безотговорното си мнение, че не можеш да вземеш пари от митничар, както не можеш да подстрижеш костенурка. Точно тогава се пося семето на поредното разделяне в обществото  на граждани, които твърдо вярват в стригането на корубите и други, предимно селяни, за които този процес е невъзможен и в двата посочени аспекта.

              За да се отговори категорично обаче ще са нужни детайли от вътрешната красота на личността – нещо, за което се надяваме на д-р Боянов да ни осветли.

             В последната година в дълбините на зам.-кметската душа надникнаха малцина, но пък мнозина успяха да му бръкнат, макар и фигуративно в г…/галерията/.  Сред тях са алианс „Св.Георги”, ВМРО и демократичните формации, към тях и аз скромно, но от сърце… Какво толкова им бодеше ремонтираното работно стайче на човека не можах да разбера. Другите пък и сайтове организираха да доказват, че нямало нужда от петима зам.-кметове. Те ще кажат! Гнусни и долни провокатори, за които единствената цел бе да бръкнат на Сашо Неделчев в г… /градината/ Не стана и сега ще трябва да понесете тежестта на разочарованието си. Признавам, включително  и аз. Не може всички да сме д-р Боянов все пак и преодолейте най-сетне завистта си към благородната му професия! И неговата не е била лесна, но съм убедена, че си е взел подходяща маска.

              Отвътре обаче ме изяжда желанието да попитам доктора дали не би повторил процедурата в удобно за него време или ще изчака следвашия  2 февруари ден.   

                В  едно демократично общество всеки има право на любов, нали? Дори и зам.-кметските г… /глави/  Споко, Сашо, ще оправим сметката, аз толкова чаках, ще потърпя още седмица докато излезеш от лечебницата. Тогава се съмнявам, че ще се заседиш в кабинета си и се надявам да наминеш покрай редакцията на „Утро”.  А, да – и аз няма да те каня да сядаш за дълго – даваш заплатата и беж на превръзка!

Етикети:

Posted in Властта and Ново 13 years, 8 months ago at 23:39.

8 comments

8 Replies

 1. Пошло, тъпо и непрофесионално е да засягаш хората на тема здраве… каквото и да са направили/не направили

 2. Ако се чете внимателно, ще се види ясно, че здравето е само фон.
  Здравословното състояние на държавните глави, премиерите и прочее овластени мъже винаги е било елемент от националната сигурност. Пренесено в адекватен мащаб, здравословното състояние на един възлов зам.-кмет е неделима част от регионалната сигурност. Аз, Господ здраве да му дава на зам.-кмета Неделчев, надничам в този проблем със здравословно чувство за хумор, защото вярвам, че смехът е здраве.
  И все пак, водена от етичните принципи, не задълбавам в здравословния проблем, а го ползвам само като фон за някои други наблюдения, с които доста хора са солидарни, но не държа в никой случай всички да ги споделят.

 3. охлюв фев 3rd 2010

  Дидо Илиев,да отива при Д-р Боянов!

 4. 4itatel фев 3rd 2010

  при д-р Боянов, Петров, Иванов или някой друг ще идем всички… пожелавам на авторката и нейните почитатели, когато стигнат до кабинета или лечебницата, да запазят “чувството си за хумор”, защото има неща с които хората ако са човеци, не си правят майтапи и дребни шегички… не виждам тук журналист – хуманист, за съжаление, повече ми намирисва на селска клюкарница…

 5. Смешко фев 3rd 2010

  Аз може да не съм професиона на нивото на Дидо, но поне не ми е ампутирано чуството за хумор. Смешното е смешно и свежото – свежо. А ако подходим филосовски няма нищо смешно, което да не е на нечий гръб или г… Е, в случая е г… на Сашо – нищо лично, пошло или непрофесионално ;)

 6. охлюв фев 4th 2010

  Дидо Илиев=4itatel=…сбъднати мечти….

 7. Боянов е убиец !

 8. denaH, този коментар не ми хареса особено заради липсата на каквато и да е обосновка, но го публикувах заради принципа да няма цензура. Бихме могли да поговорим за лекарските грешки.


Вашия коментар